A Gólya Presszó az egykori Ganz-telep nyugati szélén álló ipari épületből kialakított kocsma és közösségi ház Budapest VIII. kerületében, az Orczy és Golgota terek között található.

Az épületet a Gólya dolgozói és szövetséges önkéntesek alakították át a jelenlegi funkcióihoz alkalmassá. A vendéglátás három szinten működik:

2012 óta szervezünk koncerteket, illetve számos rendezvénynek (konferenciák, esküvők, különböző céges rendezvények) adtunk helyszínt. Emellett rendszeresen szervezünk különböző kitelepüléseket múzeumi és tábori büféktől fesztiválokig, 50 fős összejöveteltől 150 fős vacsorán át 500 fős partyig. Tapasztalatunk szerint minden rendezvény más, ezért a szervezőkkel való folyamatos egyeztetést és együttműködést a sikeres rendezvény és a jó catering alapjának tekintjük. Célunk, hogy ne merev panelekkel dolgozzunk, hanem rugalmasan igazodjunk a megrendelő és a résztvevők igényeihez. Akár a közösségi ház tereiben, akár más helyszínen képzeled el az eseményed, keress minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Kitelepülés, catering esetén egyedi ajánlatot készítünk.

Terembérlési lehetőségek a Gólyában:

Kisterem

-Ajánljuk prezentációkra, foglalkozásokra, tréningekre, workshopokra, családi eseményekre.

-50 m2, napos, de sötétíthető

-a bútorok szabadon rendezhetőek (székek, asztalok, kanapé)

-projektor, vetítővászon, flipchart, wifi, hifi

-mikrofon, hangosítási lehetőség

-Cateringet is vállalunk.

Hétközben és hétvégén is bérelhető, díja fogyasztástól függően 3-5000 Ft/óra.

 

Trafóház (koncertterem)

-Ajánljuk nagyobb céges vagy családi rendezvényekre, konferenciákhoz, előadásokhoz.